HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Wednesday, 20 November 2013

Wordless Wednesday - 13

Salam Sayang Semua

Hari ini Mummy senang hati. 
Husband tercinta balik Malaysia petang ni.
Rinduuuu Mummy ni Tuhan je yang tau...
Walaupun terpisah 2 minggu je tapi Mummy rasa macam 2 tahun je 
Masuk kerja hari ni pun pakai lawa-lawa 
sebab nak posing depan Husband tercinta lah kononnyaa..tehehe


Oppppsss! kononnya Wordless Wednesday tak boleh taip ayat panjang-panjang
Tapi tertaip panjang-panjang juga, haih layan jelah yea Mummy sorang ni :')

20 comments:

  1. mummy sentiasa comeyy.. macam anak dara...

    ReplyDelete
  2. so suweetttttttttttttttttttttttttttt

    ReplyDelete
  3. Comey mummy..sure daddy tggu tuh..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiu!

      Kalau tak tunggu rugilah dia..tehehe! :)

      Delete
  4. salam mummy... saya silent reader blog nih... cuma sekarang terpanggil untuk tanye.. app apa mummy pakai utk amek gmbr... nampak sharp terang dan besar walaupun banyak keping,,,, dalm IG pun sgt cantik... tq ye sudi berkongsi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam. Kita guna hp note2. Kamera pun kita guna note2 punya je. Terima kasihlah sudi follow kita kat instagram :)

      Delete
    2. kalo upload kat IG pakai application apa ye...

      Delete
  5. cantiklah mummy , bila pakai purple.. (sebenarnya tu kan warna feveret Ros.. hihi)

    ReplyDelete
  6. orang lawa..pakai apa pun tetap gojes..hehe

    ReplyDelete
  7. comei cantik berseri.xnmpk mcm anak 2 pun.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page