HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Friday, 20 December 2013

Semoga Cinta Terus Ada


Assalamualaikum dan Salam Jumaat Semua
 

Lama tak post gambar pengantin lama ni kan..hehehe
Sesekali dapat selfie-selfie dengan Husband tercinta ni seronok sebenarnya.
Hanya kami yang tau betapa bahagia dan indahnya hidup ini dapat luangkan masa bersama.


Dah lama rasanya tak ambil gambar bersama
Asyik snap gambar anak-anak je lepastu post kat instagram dan facebook
Gambar suami isteri ni jarang sekali kelihatan..
Sampaikan ada yang bertanya "Suami Mummy mana?"
Adoi sebak pula rasa bila family dan kawan-kawan bertanyakan hal sensitif ni..

Sejak Husband dapat kerja yang asyik outstation jauh-jauh ni
Mummy jarang sekali post gambar kami berdua.
Paling banyak pun gambar anak-anak tersayang je
Kalau tak pun post status meroyan sorang-sorang rindukan Husband tercinta -__-"


So kesempatan yang ada ni, Mummy snap sebanyak yang mungkin..hehehe
Gambar ni masih panas lagi tau baru je snap pagi tadi semasa husband hantar Mummy kerja
Husband pula bagi kerjasama yang sangat cool posing ala-ala artis gitu..hehehe


Bergaduh, merajuk, marah, bermasam muka itu semua asam garam dalam rumahtangga
Kami pun tak terlepas melalui detik-detik indah itu..
Sebagai suami isteri kami tetap bersabar dan cuba jernihkan keadaan.
Tak kisahlah siapa yang merajuk, pujuk memujuk antara kami harus ada dan WAJIB!!!
Tapi rasanya Mummylah kot paling banyaaakkk merajuk ni..tehehe

 Kami tak pernah  kisah apa orang nak cakap pasal rumahtangga kami
Bahagia dan susah senang bersama hanya kami yang tahu dan tanggung bersama.


Doakan kami semoga kasih sayang dan cinta antara kami terus mekar selamanya :)



14 comments:

  1. alahaiiii.rajinnya suami bergambar ye.kalau rara idak lah.

    ReplyDelete
  2. adoi sweetnya....moga bahagia selaluu..suke la tgk..

    ReplyDelete
  3. sama2 comel.. smg bahagia selalu.. kita pun sama sure rindu-rinduan klu hubby oustation jauh2..huhu

    ReplyDelete
  4. alolo..sweetnya pengantin lama ni..nampak cam pengantin baru jer..hehe

    ReplyDelete
  5. sama jugak ngan rara, hubby kita x brp suka sgt bergambar..so sweet la korg ni..hihihi..

    ReplyDelete
  6. Bersyukur tautan kasih biarlah berpanjangan Wieyna
    Siapa tak bahagia kalau selalu bersama.
    Lama kena tinggal sekali balik mestilah bahagianya Allah saja yg tahu.

    ReplyDelete
  7. semoga terus berbahagia kak :)sweet je bergambar :)

    ReplyDelete
  8. Alahaii..sweetnyaa Mummy n Daddy ni..semoga bahagia hingga ke Jannah..Amin!!

    ReplyDelete
  9. U're so pretty!! Semoga berbahagia hingga ke syurga.. :-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page