HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Friday, 3 January 2014

Sunway Lagoon

Assalamualaikum...
Ini adalah entri pertama Mummy untuk tahun baru ini.
Rasanya masih belum terlewat nak ucapkan selamat tahun baru 2014 buat semua.
  Semoga tahun 2014 Allah terus berikan kesihatan yang baik, terus dimurahkan rezeki,
dipermudahkan segala urusan dan semoga kita semua terus diberikan kebahagiaan hidup
bersama keluarga tercinta. 
Azam untuk tahun ni Mummy nak memperbaiki diri sendiri ke arah lebih baik.
 Tahun 2014 dah tiba, ini bermakna bertambah setahun lagilah usia Mummy.
Tapi takpelah usia je yang bertambah tapi Mummy tetap kelihatan muda gitu..tehehe
Kesibukan yang melampau cerita penghujung 2013 tak sempat Mummy share kat korang.
Mummy sibuk menguruskan macam-macam hal.
Mummy sibuk dating dengan husband, sibuk uruskan anak-anak
dan sudah pasti sangat sibuk kat tempat kerja.
So untuk entri ini Mummy nak kongsi percutian kami anak beranak baru-baru ni.
Kira percutian sempena tahun barulah kononnya.
Memang best sangat, lagi-lagi pergi dengan family sabah.
Destinasi yang dituju tak jauh pun kami pergi tempat yang paling dekat je tapi best!
Kami pilih sunway lagoon untuk percutian kali ni.
Okaylah Mummy malas nak cakap banyak.
Apa kata korang layan gambar jelah ye..heee
Tudung merah tu kakak sulung Mummy.
Walaupun dah ada 4 orang anak masih tetap kelihatan sangat gojes.

 Adik beradik Mummy..



Abang Adik yang tak sabar nak main air..huhu







 Terus terang Mummy cakap
Inilah kali pertama Mummy naik pelampung besar ni.
Ya Allah mula-mula naik tu memang takut sangat, tapi husband paksa juga naik
Tapi bila dah cuba naik Ya Allah bestnyaaaaa!!!
Rasa macam tak nak keluar pula..Hahaha
Kami anak beranak tak berhenti ketawa naik benda ni seronok sangat.
Lagi-lagi bila ombak datang lagilah kitaorang menjerit sukaaaa..hahaha






Selesai bermandi manda, kami terus balik.
Kalau ikutkan sebenarnya nak jelajah sunway lagoon tu lagi tapi tak sempat
sebab dah nak hujan. Risau anak-anak demam pula.
So itu jelah cerita tahun baru kami.
InsyaAllah lain kali Mummy update cerita lain pula
Selamat berhujung minggu semua..TATA!





7 comments:

  1. seronk jalan ke sunway kan...best3..

    ReplyDelete
  2. Xpnh msuk sunway lagoon..mhl kan tiket dia

    ReplyDelete
  3. Happy new year to you too mummy yg gojes. Seronok gi SL kan.

    ReplyDelete
  4. seronoknyer tgk abg ngan adik ni mandi manda..encem plak tu..kiut jerk ngan bj mandi..

    ReplyDelete
  5. Wahh seronoknyaa Mummy..tengok adik abg mandi,diorang pon enjoy je kan..Happy New Year 2014 Mummy n Family..

    ReplyDelete
  6. mmg seronok kat sunway lagoon..kitaorg puas ronda2 dlm tu dari pagi ke ptg...mandi2..tgk animals..hehehe
    adik badik mummy semua gojes...suka tgk kroang happy sokmo..moga kita sama2 capai azam di thn baru ni..Amin!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page