HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Monday, 24 February 2014

2nd Trimester

Assalamualaikum...



Mummy Baru 14 minggu 4 hari dah nampak baby bump. 
Kandungan kali ni awal-awal trimester loya-loya jugalah sikit-sikit 
Tapi tak sampai tahap muntah-muntah. 
Anak pertama dan kedua Mummy langsung x rasa semua tu. 
Husband je yang muntah-muntah sampai kurus sebab tak lalu makan..hehe. 

Awal-awal susah sikit nak makan. 
Mummy tak lalu sangat. 
Tapi sekarang Alhamdulillah selera makan semakin menjadi-jadi. 
Baru nak masuk 15 minggu Mummy dah naik 3kg..huhu. 
Takpe kalau gemuk sebab pregnant orang kata nampak seksi..hehe.
Semoga perjalanan Mummy kali ni terus dipermudahkan..Aminnn..
 

15 comments:

  1. Yeayyy..mummy comel..tahniah ye..semoga kali ni bb girl plak

    ReplyDelete
  2. bestnya dady rasa pengalaman tu..insyallah lepas ni baby gegurl pulok yee

    ReplyDelete
  3. seronoknyer... mudah betul yek dh nk dpt anak ke3.... kalu takde masalah kesihatan msti seronok peknen kan... take care

    ReplyDelete
  4. chantek mcm x peknen jer...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah... suka kakak dengar berita ini Wieyna. Tahniah dari kakak
    Sikit-sikit alahan tu biasalah. Masuk 3-4 bulan keatas nanti oklah jadinya...

    ReplyDelete
  6. eeeh..betullah tekaan terdahulu. tahniah...

    ReplyDelete
  7. mummy nie bila mengandung makin berseri-seri muka..suka tengok mummy..anyway jaga diri k..

    ReplyDelete
  8. amin...insyaallah.take a gud care of urself

    ReplyDelete
  9. Take care mummy. Berseri2 muka.

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum...congratulations...sy blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer....

    ReplyDelete
  11. amin ya rabbal alamin..
    tahniah :)

    ReplyDelete
  12. Congratulations on ur new pregnancy mummy comel...rasa cam baru je yg 2nd tu kluar. he he he... kita lak baru abes pantang & naik keje..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page