HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Friday, 14 February 2014

Rezeki Ketiga..

Assalamualaikum.. Salam Jumaat Semua..


Alhamdulillah..Alhamdulillah..Alhamdulillah..
Syukur dan Terima kasih Ya Allah atas REZEKI ini.
Mummy dah masuk 2nd Trimester.
 Semoga perjalanan Mummy terus dipermudahkan.


Hari ini Birthday Mummy yang ke 33 Tahun. 
Hadiah tak ternilai untuk Mummy tahun ni dapat baby lagi. 
Syukur Alhamdulillah…
 


Alahai kesayangan Mummy Daddy ni dua-dua pun dah jadi Abang.
 Takpelah semua rezeki ni datang dari Allah.
Siapalah kita untuk menghalangnya..
Kami suami isteri sentiasa bersyukur dengan pemberiannya..


Semoga dengan rezeki ini kami sekeluarga terus diberikan kebahagiaan yang berterusan.




14 comments:

  1. padan la lama tak nampak kat IG ni...sue bukak je blog mummy arini...ternganga mulut tau..alhamdulillah rezeki kan....sue pon baru merancang nak tahun depan..tp demo kat opis ni dah sebok suruh tahun ni...tahniah

    ReplyDelete
  2. Alhmdlh... Hepi for u dear.... Take care...

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah... congrats mummy.. :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Take care mummy. Selamat join the club #ibutigaanak ☺☺

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..tak sangka jugak..tapi dah rezeki kan Mummy..Seronok lah Baby Korea dapat adik lagi..hehee..Hopefully kali ni gigirl pulak kan..Take Care lalink..

    ReplyDelete
  6. Congrats dear.

    I am counting days for my second, and mummy dah dpt pun rezeki yang ketiga, Alhamdulillah.

    Take care. Semoga perjalanan kali ini dipermudahkan.

    ReplyDelete
  7. Congrats sis..mcm dah agk dah last entry sis tu..hopefully dpt girl plak

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..rezeki siapa sangka..rancang mcmane pun klu Allah nk bg tetap ada..rezeki msg2...jelos bah..sbb kita lama dah plan nk no.2, dkt 3y lum ada rezeki lagi...nak wat camne..semua kuasa-NYA...huhu

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..congrats wieyna!!! bakal dpt bby ketiga juga ye..hihihi..bile due..semoga sihat sntiasa k..^_^

    ReplyDelete
  10. awak...awak dah 33 y. ke...ohhh myyyyy lsg x nampak...ingat baru 25 taun hehe..anyway congrat yeaa =)

    ReplyDelete
  11. Asalam sis, terkejut dengan rezeki ke 3 sisi ni...xsangka cepat sangat...nak tanya pengalaman sis daftar buku merah...xkena bebel ngan misi ke? sebab experience saya dulu, ada mummy ni peknen balik tima anak dia 10 bulan, then kesian kat dia, misi bising2....so, sisi punya pengalaman mcm mana ye?

    ReplyDelete
  12. Hemoih...hemoih.......huhu...Semoga girl untuk kita.... Aminnnn
    Rezeki dari Allah

    ReplyDelete
  13. amin..tahniah mummy...baru tau..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page