HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Monday, 17 March 2014

Perkembangan Mummy Setiap Minggu

Assalamualaikum dan Salam Sayang Semua..

Mummy lama tak update blog.
Bukan je nak update nak buka blog ni pun tak sempat.
Mummy sibuk yang melampau sekarang ni
Tapi kat Instagram AKTIF memanjang..Tehehe

Husband pula asyik outstation je
Kali ni Husband outstation kat Sarawak selama 3 bulan
Sedih jugalah asyik kena tinggal dalam keadaan Mummy macam ni
Tapi nak buat macam mana kan..dah kerja husband macam tu kena terima jelah.
 Yang pasti 3 bulan tu tak lama lagi akan berakhir
Hujung minggu ni husband balik, bahagianya rasa..
Mummy sebenarnya malas nak meroyan lebih-lebih pasal hal ni
Tak baik untuk Mummy dan baby kan..hehehe

Mummy sebenarnya nak share perkembangan Mummy sekarang ni
Alhamdulillah setakat ni keadaan Mummy dan baby baik-baik saja
Dari minggu ke minggu perut Mummy semakin membesar
Baby pula semakin aktif menari-nari dalam perut ni, comel je geram Mummy.
Esok Mummy ada appointment doktor. Berdebarnya nak scan baby. 
Harap semuanya baik-baik saja..

 Gambar kat bawah ni antara perkembangan Mummy setiap minggu
Sekarang ni cepat je berat badan Mummy naik.
Sebab Mummy kuat sangat makan kot..heehee
Biarlah janji Mummy dan baby sihat walafiat.

14 Minggu 6 hari
15 Minggu
15 Minggu 5 hari
16 Minggu
16 Minggu 5 hari
17 Minggu



8 comments:

  1. Dah tau jantina ke..hopefully girl plak lps ni k

    ReplyDelete
  2. Berseri2 muka mummy nih. Girl kot ☺

    ReplyDelete
  3. Dengan modal RM55, semua orang mampu buat side income. Calling for students!! Anda sangat digalakkan join bisnes ni. Jangan ragu-ragu. Kecuali kalau anda ragu-ragu nak jadi kaya. Modal RM55 je, bisnes mudah. Promote and copy paste je. Saya dah buka peluang kat awak, tapi awak taknak terima. Siapa yang rugi? Awak yang rugi. Saya tak rugi apa-apa pun. Cuba dulu. Kalau tak cuba, mana nak tahu kan? Wechat:asmizazul25 Whatapps:0177052170 saya laju laju

    ReplyDelete
  4. wah..besarnye perut..hehe.. :)

    ReplyDelete
  5. alahaiiii..makin hari makin comel ibu mengandung ni..hihihi

    ReplyDelete
  6. Makin comel...insyaAllah girl tu..17weeks dah besar camtu.xpe, janji baby sehat walafiat.semoga semuanya dipermudahkan

    ReplyDelete
  7. semakin comel la mummy ni..hopefully baby girl la kan..saya dan hubby pun teringin jugak baby girl pasni..insyaAllah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page