HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Thursday, 17 April 2014

Adik Baby nak KFC

Salam kesayangan!!!

Sejak asben balik ni, hari hari Mummy cukup bermakna.
 Pantang ada cuti ataupun setiap kali hujung minggu je asben mesti ajak keluar jalan-jalan.
Kekadang Mummy malas keluar sebenarnya
Mummy lagi suka duduk dalam rumah je sambil layan suami dan anak-anak.
Tapi itulah kesian kat anak juga asyik terperap dalam rumah je
Sekali sekala keluar dan bawa anak-anak berhibur seronok juga.

Sejak minggu lepas lagi Mummy teringin sangat nak makan KFC.
Cari kat Alamanda takde, dah tutup kot. Kesian kat baby. Sedih je rasa masa tu.
Alhamdulillah sabtu lepas Asben tunaikan keinginan Mummy.
Adik baby pun seronok..hehehe
Bukan Mummy sorang je kot suka makan KFC ni
Asben dan Abang-abang kesayangan ni pun sukaa juga tau.
Petang tu kami anak beranak memang layan habis KFC..Sedapppp!
Mummy puas hati betul dapat makan KFC
Sayang Daddy ketat-ketat :')
Aktiviti seterusnya,
Macam biasalah tempat mana lagi nak bawa anak-anak ni kalau bukan ke sini kan :)
 Bila tengok anak-anak happy macam ni, kami suami isteri pun senang hati
Mummy buyung sempat lagi posing..tehehe
Alhamdulillah waktu ni Mummy dah 21 Minggu.
Adik baby pun okay je senang hati Mummy bawa jalan-jalan :')

Hari ni Mummy free sebenarnya, sebab tu rajin je update blog.
Okay kesayangan Mummy semua. Babai..



10 comments:

  1. hai mummy...aunty soya datang terjah ni...alamanda dah ada KFC la yang..kikikiki..tapi sebelah luar kat kolam air pancut tu..sebelah ayam penyet..nanti terjah tau...daha lama jugak bukak, tak salah bulan dua aritu kot...ni mesti KFC puchong ioi mall kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Allah biar betul. Selalu je pergi Alamanda tu tak perasan pun KFC dah bertukar tempat. ishhh geramnyaa! Apapun terima kasih ye bagitau kita. kalau awak tak cakap rasanya sampai bila-bila pun kita tak tau..hehehe.

      Delete
  2. Alhamdulillah dapat dah baby nak makan KFC.
    Yg lain-lain tumpang makan sama.
    Puas bila dah dapat makan.

    ReplyDelete
  3. seronok kalu keinginan dpt di tunai kan... duk bergambar kt kedai jam tuh... dpt hadiah jam ke.... heheheh

    ReplyDelete
  4. legaaaa dpt gak makan kepci he3

    ReplyDelete
  5. wahhh.. kiter yg tak membuyung ni teringin jugak...
    hmm... tgk perut cam baby girl.. hehehe.. insyallah...

    ReplyDelete
  6. seronoknye bile dpt makan apa yg dihajati ye..hihihi..nway, kfc mmg jadik kegemaran budak2 lah kan..si zara zareef ni pon pntang nmpak kfc kompem mama papa kena paksa masuk..hukhuk

    ReplyDelete
  7. Happy family. Dah lama tak makan KFC.

    Mummy...apa jantina bb. Tak sabar nak tau ni...hehehe...

    ReplyDelete
  8. dapat jugak kan makan KFC.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page