HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Monday, 14 April 2014

Daku Tak Sabar Nak Pergi Holiday!

SALAM CINTA!


Wah cantiknyaaa tarikh hari ni
"14042014"
Terus rasa nak update blog..tehehe
 Mummy sebenarnya dah tak sabar nak pergi  honeymoon
Bila ada peluang macam ni, Woww terus rasa nak ikut serta.
Setiap tahun ofis Mummy pasti buat familyday ni
Tapi itulah Mummy asyik mengandung je itu yang tak dapat join tu
Tapi kali ni nak join juga walaupun perut semakin membesar..hehehe

Mummy dah lama teringin nak pergi bercuti.
Tapi keadaan tak mengizinkan, asben pula asyik sibuk je.
Haaa sekarang takde alasan, kalau asben tak pergi
confirm Mummy buyung ni merajuk tak sudah, biar asben pening kepala
Kejam tak Mummy..hahaha
Alaaaa merajuk manja-manja je kot, dah tak boleh merajuk kejam-kejam
macam time bercinta dulu-duluuu
Mummy pun dah tak larat merajuk lama-lama kesian kat asben..hehehehe


Huh! tinggal 12 hari je lagi nak pergi holiday. Bestnya tempat ni.
Mummy dah 4 tahun lebih kot duduk kat Putrajaya ni
Tapi malangnya Mummy tak pernah sampai pun melaka :(
Tapi takpelah, kali ni bolehlah bercuti sakan kat sana.
Asben pun dah janji bawah Mummy dan anak-anak
berjalan sakan kat melaka nanti :')

Gambar diambil selepas mendapat persetujuan dari asben tercinta pergi honeymoon 
Bukan senang nak pujuk asben ni
Iyelah asben risau kot tengok keadaan Mummy yang sedang berbadan dua ni
Tapi Mummy ok je, mengandung kali ni takde masalah pun
Pujuk punya pujuk akhirnya asben setujuuuu!!!
 Yeayyyyy anak-anak pasti seronok!!!

Okay Kesayangan Mummy Semua..babai!




13 comments:

  1. weeee bestnyeee! wina baru balik from melaka ngeee

    have fun mummy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah ada tengok IG wina, nampak best je melaka tu. Tak sabar rasanya nak ke sana :)

      Delete
  2. jangan happy sakan no...hee
    take care

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..Okay okay nak happy sikit sikit je :)

      Delete
  3. Beruntung sgt hubs senang nk pujuk..akk ni makan hti jela hubs pyh sgt nk ajk g holiday..hmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nak pujuk asben pun kena ada alasan kukuh. kalau tak dia tak layan juga :(

      Delete
  4. wah..seronoknye..take care ye :)

    ReplyDelete
  5. Tapi jgn lupa jaga diri Wieyna. Kakak tahu en hubby Wieyna tu bimbang.
    Rendam-rendam kaki kat air tu bolehlah asal jgn lasak-lasak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah kak zakie. Kita memang tak dibenarkan lasak-lasak, sekadar rendam-rendam kaki jelah kot..hehehe

      Delete
  6. heee..sementara lom ada bby kecik ni mmg baiklah berholiday puas2 dulukan...at least merehatkan minda n badan mummy buyung gak kan..=)..nway, happy holiday k..enjoy melaka..^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page