HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Monday, 28 April 2014

Hari Keluarga 2014

Assalamualaikum & Salam Sayang Semua

Alhamdulillah selesailah sudah percutian kami sekeluarga di melaka sabtu baru-baru ni.
Impian Mummy nak join "Hari Keluarga Ukas 2014" tertunai juga..hehehe.





Pelbagai acara sukaneka yang telah diatur untuk kanak-kanak dan orang dewasa.
Tapi itulah kami tak join pun semua sukaneka tu, kami jadi penonton je.
Husband dan anak-anak sempat join acara senamrobik je pagi tu.
Acara lain tak sempat langsung nak join sebab panas yang amat kat melaka.
Mummy yang tak join senamrobik pun dah berpeluh-peluh
rasa macam nak masuk dalam peti sejuk je :'(




Buat senaman pagi sekejap je pun
Tapi adik beradik ni dah berpeluh sakan.

Dannish Riffqie dah meragam dah tak tahan panas.
Daddy pula seronok buli Adik, sabar jelah..



Abang pagi tu okay je tak meragam sangat walaupun keadaan tempat tu panas
Janji bantal buchukk dia sentiasa ada bersama..hehehe


Banyak acara yang dipertandingkan pagi tu.
Tapi acara yang ditunggu-tunggu acara main dalam kolam.
Abang antara orang paling tak sabar nak masuk dalam kolam
Tapi tengahari tu cuaca terlalu panas, risau anak-anak rentung..hehehe
Daddy terus je ajak kami berehat dalam bilik, tidurkan anak.
Petang tu barulah kami anak beranak bermandi manda sakan..

Banyak gambar sebenarnya tapi gambar-gambar terpilih saja yang Mummy masukkan
Gambar dalam bilik Mummy tak sempat nak masukkan lagi.
So entry pagi ni cukup setakat ini dulu. entry seterusnya Mummy sambung esok yee..
Babai semua..Muahh!!!


 



10 comments:

  1. alahai bestnya ada family day yee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat ofis Sue takde ker? Mesti ada kan. Setahu saya orang kerja gomen ni enjoy sikit setiap tahun ada family day macam ni. Kalau takde pun takpelah sue. Ajaklah asben pergi bercuti sekali sekala..

      Delete
  2. merah ang..ang..
    lawa la sis mengandung kali ni
    tak berisi pun badan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiuuuu. Mengandung kali ni berat badan tak naik sangat, padahal kuat je makan..hehehe

      Delete
  3. Meriah😊
    Patut la best jer tgk kt IG yesterday
    Perut comeyyyy

    ReplyDelete
  4. Wahh meriah..nampak ceria je dengan baju merah semua..Adik tak tahan panas ye..kesian,mummy cepat..adik nak air cond tu..heheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaah..adik tu kan putera lilin..hehehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page