HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Tuesday, 20 May 2014

Hari Keluarga Part 3

Assalamualaikum..
Haih lama betul tak update hari keluarga part 3 ni.
Mummy buyung asyik sibuk je :')

Sebenarnya Mummy baru buka blog ni semalam
dan alhamdulillah Mummy berjaya update tanpa gangguan sesiapa..hehe
Semalam Mummy tak dapat tidur, sebab asben tercinta takde disisi
Asben outstation ke Myanmar lagi.

Selalunya setiap kali Mummy cuba update blog malam-malam, Asben bising tau.
Asben tak suka Mummy buat kerja malam-malam
Risau Mummy tak cukup tidur katanya. Kalau Mummy betul-betul tak boleh tidur,
Asben ajak tengok movie sampailah Mummy tertidur dengan sendirinya..hehehe
Tapi kalau waktu siang asben tak kisah sangat.
Tapi Mummy yang takde masa nak update waktu-waktu macam tu
Sebab sibuk layan anak-anak kesayangan.

Okay kat bawa ni gambar terakhir yang sempat kami rakam masa familyday hari tu.
Gambar tak banyak. Mummy banyak ambil video sebenarnya.
Tapi video tu Mummy sempat post kat facebook dan instagram je.
Siapa yang follow Mummy tu mesti dah tengok kan..

Okaylah jom layan gambar-gambar comel kami ni.
Mummy tak perlu membebel lah kot,
biarlah setiap gambar tu bercerita sendiri yee..
Harap korang semua enjoy layan entry Mummy ni

Okay babai kesayangan semua :')






















11 comments:

  1. hi salam singgah
    jup nak p cari instaagram mummy ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam. Kita pun baru je follow instagram awak. Apapun tenkiu yee :)

      Delete
  2. sue mmg sentiasa follow kan ig mummy ni..kikikikiki....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah. Balik balik awak je yang muncul kat ig kita..hehehe. Peminat setia gitu. IG awak pun balik balik muka kita je kan..heee :)

      Delete
  3. Replies
    1. Kat A' Famosa Resort, Melaka. Pergilah bercuti kat sana, tempat dia memang best sangat!

      Delete
  4. Kena tinggal dgn en hubby lagi ye Wieyna.. tak apa demi keluarga sanggup dilalui semua ini.
    Anak-anak tapi nampak manja dan melekat kat daddy bila sesekali daddy balik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kena tinggal lagi. Tapi betul tu kak, asben kerja jauh pun sebab family tercinta. Takpelah asalkan rezeki halal. Anak-anak memang rapat dengan asben sekarang. lagi-lagi yang anak sulung tu, tak boleh berpisah langsung dengan Daddy dia. Daddy takde ni sedih jugalah tengok dia asyik murung je..

      Delete
  5. ni mst lepas habis mandi ni tido lena.hehehe

    ReplyDelete
  6. Bilala nk bercuti cmni..huhu..lama dh xpegi bercuti

    ReplyDelete
  7. wahhhhh menarik nyerrrr...

    dear, akak nak tnya pasal ukas bole? sbb ada kosong QS kat c2 x silapnyer kan... bole emel akak kat marlia171@gmail.com dak... tqia ya....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page