HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Saturday, 25 October 2014

Cerita Hindustan

Assalamualaikum..

Hari ni hari sabtu masa untuk layan cerita hindustan..hehehe. Lama betul Mummy tak layan cerita hindustan. Haaa kamu kamu semua jangan ingat Mummy tak layan cerita hindustan ni. Mummy memang peminat nombor satu cerita hindustan tau lagi-lagi kalau pelakon dia hebat-hebat macam shah rukh khan. Sampai hari ini kalau pasang cerita "Kuch kuch hota hai" Adoi lagilah Mummy touching tak sudah. Habis tisu Mummy kerjakan dahsyat betul..hahahaha.

Teringat pula masa mula-mula kahwin. Masa tu belum ada anak lagi. Husband pasang tv kebetulan ada cerita "kuch kuch hota hai" kat tv3, Mummy pun ajaklah husband layan cerita ni. Padahal husband nak tengok bola. Tapi Husband okay je. Sambil baring-baring depan tv kami pun layanlah cerita tu. Entahlah kuch-kuch hota hai ni dari mula sampailah habis memang tak pernahlah tak nangis. Pasang banyak kali pun perasaan tu tetap sama. Mata Mummy sampai bengkak-bengkak, hidung semua habis merah. Husband yang turut sama layan pun tetiba touching juga..Hahahaha.

Alaaaa korang pun mesti macam tu juga kan. Nangis-nangis layan hindustan..hehehe. Tapi cerita hindustan sekarang ni dah tak best macam dulu. Semua pelakon dia seksi melampau lepastu jalan cerita dia pun tak best. Makin layan makin sakit hati pula tengok. Kesudahan dia tutup tv. Layan anak-anak lagi best. Alamak cerita duplicate lah. Shah rukh khan pula tu. Harus layannn..tehehe.


Dannish Riffqie & Daniael Mieqael

6 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page