HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Wednesday, 29 October 2014

Wordless Wednesday 21 : Rayyan Ashraff Semakin Bijak Depan kamera.




Nampak kamera je mata akan terbuka luas..hehe

Macam tau tau je Mummy nak ambil gambar dia. Terus posing ala ala macho gituu :')

Kalau kita panggil panggil nama dia mulalah tersenyum senyum macam ni. Makin bijak kesayangan Mummy ni geram je rasa. Hari-hari teruk kena kiss dengan Mummy :')

14 comments:

  1. cutenya dia...bila ler kita nk dpt bb boy..untung la org tu dah dpt 4 hero :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki dari Allah. Awak pun patut beruntung sebab dah dapat anak dara. Kita ni kena usaha lebih lagi utk dapat anak dara..hehe

      Delete
  2. Itu belum lagi kena kiss dgn abang-abang dan daddy lagi
    Mana tak tengoklah pipi gebusnya tu - auntie pun geram tau:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baby Rayyan Ashraff memang selalu kena kiss dengan semua orang sampai tak boleh bernafas dah..hehe

      Delete
  3. alololooooo comey nyerrrrr....

    ReplyDelete
  4. Pre order Bagelen atau Brownies Kartika Sari dan Amanda fresh dari Bandung
    Whatsapp ina 0192633431

    ReplyDelete
  5. Comelnya!!

    Salam perkenalan sis ;-)

    Jemput singgah www.hazamiesouq.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan juga. Terima kasih sudi singgah sini. Nanti kita terjah blog awak pula yee

      Delete
  6. alahaiiii..cumeinya babyyyyy..pndai posing cam mummy dia gak ni..hihi

    ReplyDelete
  7. Alahaii comelnyaaa..memang muka copy paste mummy betul Rayyan ni..geram tengok..sweet ..sikit lagi nak sama muka dengan abng ngah dia plak kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olololoooo sukaaaaa! Ramai yang cakap anak ketiga ni macam mummy dia. Suka suka! Hehe

      Delete
  8. comelnyer encem plak tuu..kalau ada depan alin nie pun mmg kena gomol..ciom puas2 hehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page