HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Friday, 24 October 2014

Yeayyy Daddy Balik!

Assalamualaikum..


Happy Birthday to you..
Happy Birthday to you..
Happy Birthday to Daddy hensem..
Happy Birthday to youuuu..

I Love You Daddy! semoga panjang umur, sihat selalu, sentiasa jadi suami dan Daddy terbaik dan makin makin makin hemsem! Hehehe :p.. Ehhh dah 31 tahun. Alaaaa kesiannya makin tua dah husband Mummy ni..hehe. Birthday Daddy ni kami sambut bulan lepas 04092014. Dah tua-tua pun wajib ada kek okay. Saja nak bagi Daddy tercinta ni happy. Tengok gambar tu bukan main happy lagi dia kan..heee! Sebenarnya hari ini Mummy bukan nak cerita pasal ulangtahun husband tapi nak bagitahu kamu kamu semua husband nak balik hari ini..yahuuuuu!!!

Anak-anak pun sudah sedia maklum Daddy nak balik hari ini. Semalam anak-anak menjerit-jerit kegembiraan bila Daddy cakap nak balik hari ini. Disebabkan terlampau gembira anak bujang Mummy dua dua tidur lewat. 1.30 pagi baru nak tidur. Tak pasti nak bangun jam berapa pula ni. Daddy sampai mesti tak bangun-bangun lagi.

Husband bertolak dari india semalam. Pagi ni sampai malaysia. Haihh tak sabar pula nak jumpa Daddy. Harap-harap ketiak husband tetap berbau harum. Jangan bau india sudah..kahkahkah. Ishh jahat betul mulut Mummy kan. Sorry sorry..

Okaylah kesayangan semua. Mummy tak boleh cerita panjang-panjang kejap lagi husband sampai Mummy buchukk Mummy tak mandi lagi ni..hehehe.

Babai Semua!


16 comments:

  1. Kakak dpt bayangkan betapa berbunga-bunganya hati Wieyna hari ini kan...
    Moga tambah ceria dan bahagia...

    ps: Happy belated birthday utk mr. daddy 3 hero:)
    hampir sama dgn kakak tau 05-09 hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hati memang berbunga-bunga sangat kak..hehe. ohyeke beza sehari je kak. Happy belated birthday untuk akak juga :)

      Delete
  2. nakal tau bau india.. takpe kulit tetap tak india.. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaahaa..husband balik dari india semalam kulit dah gelap sikit..hehe

      Delete
  3. sekali pandang daddy mcm fizo omar la... hepi daddy... ehh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owhh tetiba banggalah pula. Sebab kita memang minat fizo omar tu.. :)

      Delete
  4. syukur alhamdulillah..semoga perjalanannya dipermudahkan..amin..happy birthday buat husb awak ye..

    www.suriaqistina.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Alamak yalah bau curry bukan bau india..hahahaa. tapi bau dia tetap sama kan..hehe

      Delete
  6. wah.. tumpang seronok yer.. hehe.. anyway happy belated berday to ur hubby dik.. :)

    ReplyDelete
  7. Wahhh..mummy yg gumbira lelebih ni nmpk gayanya

    ReplyDelete
  8. Hahahahaha adoi lawak la akak ni.. bau india pulakk..

    ReplyDelete
  9. Dari jauh dah macam Farid Kamil pulak daddynye. Haha..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page