HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Friday, 21 November 2014

Samsung Note 4



Tengah lipat kain depan TV. Tiba tiba iklan Samsung Note4 keluar. Aku terus terberhenti lipat kain. Tetiba terliur tengok note 4..kihkihkih dahsyat dahsyat.. 

"Alahai jatuh cinta tengok awak. Harap harap ada rezeki untuk dapatkan awak. InsyaAllah.."

Sambil lipat kain aku tersenyum senyum. Entah apa yang aku fikir. Sejak tengok iklan tadi aku terus jadi tak betul, sabar jelah. Anak anak dah lama tidur. Aku pula tak boleh tidur. Aku terus saja basuh dan lipat kain. Malam ni husband balik. Aku wajib masak sedap sedap dan pakai cantik cantik. Motif sebenar aku nak dapatkan Note4 ni..kahkahkah. Adoi kejam betul punya isteri macam aku ni. Husband penat penat cari rezeki aku pula suka suka hati je memboros sana sini T_____T.

Okay dah dah jangan berangan lagi nak dapat Note4. Aku kena lipat kain sepantas mungkin. Kejap lagi baby nak nenen. Kalau dah nenen memang susahlah nak lipat kain. Okay babai..


5 comments:

  1. Memang semard Phone nih.. Screen die macam tuh. tapi tuh la..berangan je la nak pakai..tunggu harga turun dulu la baru beli..eh! haha..

    ReplyDelete
  2. sy pernah teringin nak note sbb nak guna pensel dia tu je. haha. :D

    ReplyDelete
  3. waa..baru merasa pegangn note 3.. nak dapatkan note 4 ni mmg lambat lagi laaa....tunggu di hadiahkan pulaa dari mr.suami la macam ni...

    tapi hp ni mmg sangatttt menarik perhatian kan2...

    Salam perkenalan semua

    ReplyDelete
  4. kite pon minat gak ngn note 4 nii..lawoooo.....mummy,jgn lupa visit my blog ehh..hikhikhik...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page