HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Monday, 24 February 2014

2nd Trimester

Assalamualaikum...



Mummy Baru 14 minggu 4 hari dah nampak baby bump. 
Kandungan kali ni awal-awal trimester loya-loya jugalah sikit-sikit 
Tapi tak sampai tahap muntah-muntah. 
Anak pertama dan kedua Mummy langsung x rasa semua tu. 
Husband je yang muntah-muntah sampai kurus sebab tak lalu makan..hehe. 

Awal-awal susah sikit nak makan. 
Mummy tak lalu sangat. 
Tapi sekarang Alhamdulillah selera makan semakin menjadi-jadi. 
Baru nak masuk 15 minggu Mummy dah naik 3kg..huhu. 
Takpe kalau gemuk sebab pregnant orang kata nampak seksi..hehe.
Semoga perjalanan Mummy kali ni terus dipermudahkan..Aminnn..
 

Wednesday, 19 February 2014

Wordless Wednesday 17 : Bakal Jadi Abang Abang Kesayangan








Friday, 14 February 2014

Rezeki Ketiga..

Assalamualaikum.. Salam Jumaat Semua..


Alhamdulillah..Alhamdulillah..Alhamdulillah..
Syukur dan Terima kasih Ya Allah atas REZEKI ini.
Mummy dah masuk 2nd Trimester.
 Semoga perjalanan Mummy terus dipermudahkan.


Hari ini Birthday Mummy yang ke 33 Tahun. 
Hadiah tak ternilai untuk Mummy tahun ni dapat baby lagi. 
Syukur Alhamdulillah…
 


Alahai kesayangan Mummy Daddy ni dua-dua pun dah jadi Abang.
 Takpelah semua rezeki ni datang dari Allah.
Siapalah kita untuk menghalangnya..
Kami suami isteri sentiasa bersyukur dengan pemberiannya..


Semoga dengan rezeki ini kami sekeluarga terus diberikan kebahagiaan yang berterusan.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page