HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Wednesday, 26 March 2014

Rezeki Jangan Ditolak




Alhamdulillah Rezeki Anak Ketiga dapat Note 3. 
Terima Kasih Daddy Kesayangan..Muahh!

Monday, 17 March 2014

Perkembangan Mummy Setiap Minggu

Assalamualaikum dan Salam Sayang Semua..

Mummy lama tak update blog.
Bukan je nak update nak buka blog ni pun tak sempat.
Mummy sibuk yang melampau sekarang ni
Tapi kat Instagram AKTIF memanjang..Tehehe

Husband pula asyik outstation je
Kali ni Husband outstation kat Sarawak selama 3 bulan
Sedih jugalah asyik kena tinggal dalam keadaan Mummy macam ni
Tapi nak buat macam mana kan..dah kerja husband macam tu kena terima jelah.
 Yang pasti 3 bulan tu tak lama lagi akan berakhir
Hujung minggu ni husband balik, bahagianya rasa..
Mummy sebenarnya malas nak meroyan lebih-lebih pasal hal ni
Tak baik untuk Mummy dan baby kan..hehehe

Mummy sebenarnya nak share perkembangan Mummy sekarang ni
Alhamdulillah setakat ni keadaan Mummy dan baby baik-baik saja
Dari minggu ke minggu perut Mummy semakin membesar
Baby pula semakin aktif menari-nari dalam perut ni, comel je geram Mummy.
Esok Mummy ada appointment doktor. Berdebarnya nak scan baby. 
Harap semuanya baik-baik saja..

 Gambar kat bawah ni antara perkembangan Mummy setiap minggu
Sekarang ni cepat je berat badan Mummy naik.
Sebab Mummy kuat sangat makan kot..heehee
Biarlah janji Mummy dan baby sihat walafiat.

14 Minggu 6 hari
15 Minggu
15 Minggu 5 hari
16 Minggu
16 Minggu 5 hari
17 Minggu



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page