HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Wednesday, 28 May 2014

Wordless Wednesday 18

Abang-abang kesayangan
Minum Air Suam Sampai Pengsan..HAHAHA




Tuesday, 20 May 2014

Hari Keluarga Part 3

Assalamualaikum..
Haih lama betul tak update hari keluarga part 3 ni.
Mummy buyung asyik sibuk je :')

Sebenarnya Mummy baru buka blog ni semalam
dan alhamdulillah Mummy berjaya update tanpa gangguan sesiapa..hehe
Semalam Mummy tak dapat tidur, sebab asben tercinta takde disisi
Asben outstation ke Myanmar lagi.

Selalunya setiap kali Mummy cuba update blog malam-malam, Asben bising tau.
Asben tak suka Mummy buat kerja malam-malam
Risau Mummy tak cukup tidur katanya. Kalau Mummy betul-betul tak boleh tidur,
Asben ajak tengok movie sampailah Mummy tertidur dengan sendirinya..hehehe
Tapi kalau waktu siang asben tak kisah sangat.
Tapi Mummy yang takde masa nak update waktu-waktu macam tu
Sebab sibuk layan anak-anak kesayangan.

Okay kat bawa ni gambar terakhir yang sempat kami rakam masa familyday hari tu.
Gambar tak banyak. Mummy banyak ambil video sebenarnya.
Tapi video tu Mummy sempat post kat facebook dan instagram je.
Siapa yang follow Mummy tu mesti dah tengok kan..

Okaylah jom layan gambar-gambar comel kami ni.
Mummy tak perlu membebel lah kot,
biarlah setiap gambar tu bercerita sendiri yee..
Harap korang semua enjoy layan entry Mummy ni

Okay babai kesayangan semua :')






















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page