HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Thursday, 6 August 2015

Sakit Hati..

Assalamualaikum..


Teringin nak update blog tapi unifi kat rumah aku buat perangai pula. Kalau update guna henpon line digi pula lembab macam siput babi. Stress je dengan digi ni. Padahal setiap bulan bayar bil penuh. Tapi bila guna sangatlah mengecewakan. Kalau berterusan macam ni aku sumpah tak nak dah guna line digi ni.  

Masa aku balik kampung (sabah) hari tu lagilah susah nak dapat line. Sakitnya hati! Rasa nak tukar je ke maxis atau celcom. Tapi bila tanya kawan kawan yang guna line maxis dan celcom ni kebanyakkan kata lebih kurang je sama lembab dengan digi. Adoilah pening.

Sekarang ni tak tahulah line internet apa yang terbaik. Setakat ini bagi aku Unifilah terbaik. Tapi sayangnya boleh guna masa aku kat rumah jelah T______T''. Kat ofis aku ni ada sediakan unifi free untuk staff tapi samaaaaaaaa lembab juga. 

Minggu depan insyaALLAH unifi kat rumah aku dah okay. Tak sabar nak terjah blog kawan kawan yang lain. Tiba tiba rindu pula nak baca cerita mereka. Dan untuk mereka yang rajin singgah sini terima kasih tak terhingga. Sorry tak sempat update cerita raya lagi..hehehe.

Okay babai kesayangan semua!










3 comments:

  1. line tenet kat rumah pun slow la bangat...tapi ada time laju tu, memang takda buffering langsung la..ikut mood agaknya. :)

    singgah syawal

    ReplyDelete
  2. unifi ok...tapi saya subscribe hotlink so far so good tapi memang ikut gak kandang2 kedaung gak u....

    u jemput singgah : http://bitttravel.blogspot.com/2015/08/contest-for-reader-bitt-2015.html

    ReplyDelete
  3. ingatkan sbb pe lah sakit hati tuh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page