HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Tuesday, 6 October 2015

Aku Semakin Malas Update Blog.

Assalamualaikum.


Aku sekarang ni makin lama makin malas update blog. Bila aku dah rajin sikit menaip mesti nak stop sekejap ikut mood. Kesudahannya terbiar macam tu je. Haih bilalah nak rajin ni haaaa?! Aku sebenarnya tengah cuba merajinkan diri untuk update blog macam dulu. Bukanlah nak update setiap hari. Tapi sekurang kurangnya dapat update blog dua atau tiga entri seminggu pun dah kira okay. Terlampau banyak nak cerita dalam blog ni tapi entah kenapa aku malas sangat nak menaip sekarang ni. Cerita Raya yang aku janji janjikan hari itu pun aku tak sempat update lagi. Sabar jelah..

Hari ini mood nak update blog tiba tiba datang. Kalau aku tiba tiba update cerita basi lepas ni faham faham jelah ye. Mood nak update blog dah kembali aktif lah tu..hehehe. Hari ni tak nak cakap banyak. Aku tak berapa sihat sangat sebenarnya. Terpaksa ambil cuti. Aku update blog ni pun sebab tak tau nak buat apa. Boring. Tapi tak boleh taip panjang panjang. Ngantuk. Tadi pergi klinik lepas tu makan ubat. Ubat tu buat aku mengantuk. Sekarang ni baru rasa nak tertidur. Oklah nanti kalau aku rajin, aku update lagi ye. Babai..




4 comments:

  1. Wieyna banyak urus hero-hero itu yg ada kekangan masa.
    Di pejabat dah busy tak ada masa sebab itu lama-lama mood terbang sikit
    Tapi tak apalah bila agak tak busy macam ini bolehlah... tapi tak sihatlah pulak ye. Kesian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kak zakie sayang. Betul tu kak. Tiga hero aku sekarang ni tengah melasak dan perlukan perhatian lebih. Kalau Ada masa terluang barulah sempat update blog..hehe

      Delete
  2. Huhuhu..aida pun sama..kekangan masa..sebenarnya bukan kita malas..bila dah takde masa nak menulis terus momentum menulis tu hilang..bilalah kita nak free sikit kan..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Aida. Kita memang sama. Mami anak tiga..hehehe. Itulah pasal setiap kali idea mencurah curah masa tulah kita malas nak menaip. Takpelah dapat update sekali seminggu pun ok juga :')

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page