HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Monday, 12 October 2015

Kelam Kabut Masuk Ofis

Assalamualaikum..

Pagi tadi bangun lambat. Mana taknya semalam aku dan suami layan Akademi Fantasia 2015 sampai jam 12 malam. Lepas tu tak boleh tidur. Buat milo panas dan makan roti campur nutella. Dah kenyang masuk bilik dan cuba tidur. Kami masih tak boleh tidur. Suami ajak berborak itu ini sampailah kami tertidur. Bangun bangun je dah sembahyang subuh. Omaigod akulah orang paling kelam kabut pagi tadi sebab tak sempat gosok baju kerja. Nasib baik barang anak anak nak hantar ke rumah pengasuh dah settle awal awal. 




Laju laju bawa kereta. Risau terlewat je nak punch sebelum jam 8.00 pagi. Nasib baik semua lampu hijau. Sampai ofis cun cun jam 7.58 pagi. Lega rasa dan terus selfie..tehehe. Okay babai.. 


16 comments:

  1. Hehe...xpe..ada ms kualiti dgn hubs..bgun lmbt pun xd hal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe..Masa bersama sangat berharga :)

      Delete
  2. Sebab itulah walau kelam-kabut masih boleh senyum sebab tak lewat pun masuk office ye Wieyna:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah akak sayang, sebab tu terus selfie seronok tak lewat masuk ofis..hehehe

      Delete
  3. Ye ke berborak je tu..ekekeke..

    ReplyDelete
  4. hahhaa...baca pun mcm kelam kabut juga sy...sesekali bangun lambat memang semua kena buat laju...nasib sempat sebelum kul 8am... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHAAAAA awak ni..Itulah nasib baik sempat..hehehe

      Delete
  5. tak nmpk mcm org lmbt pun..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHAHAAA..Kenapa nampak cantik sangat ke? tehehehe..;p

      Delete
  6. Replies
    1. Nasib baik. Kalau tak kena bantai dengan bos..hehe

      Delete
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  8. hahahaah sempat lgi dia selfie.. neway have a good day darling

    ReplyDelete
  9. Fuhh nasib baik sempat..aida pun kalau dah kesiangan..memang kelam kabut sangat jadinya..semuanya jadi tak sempat..huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page