HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Thursday, 19 November 2015

Aku Bukanlah Blogger Glamer.

Assalamualaikum.


Dulu masa awal awal buka blog ni, tujuan asal aku untuk suka suka je sebenarnya. Aku tak pernah kisah pun ada yang sudi baca ke tak blog aku yang biasa biasa je ni. Tapi sejak ada blog ni setiap kali aku ke mana mana ada saja yang kenal dan tegur aku..ehh tetiba aku akan rasa malu pula masa tu..hehehe. Iyelah aku sedar siapa diri aku. Aku bukanlah blogger glamer. Penulisan aku bukannya hebat pun. Bila ada orang tegur macam tu serius aku rasa malu semalu malunya tau!


Kadang kadang ada orang tegur kat Instagram dan facebook bila aku nak update blog? Ya Allah terharu sangat tau tak. Tak sangka selama ini ada juga yang sudi baca blog aku walaupun kadang kadang entri yang aku tulis tu syiok sendiri dan entah apa apa..hehehe. Bila ada orang tanya macam tu aku rasa macam dihargai pula. Terus rasa bersemangat nak update blog..HAHAHAHAHAAA 

Hari tu pernah terfikir nak tutup je terus blog ni. Sebab hampir setahun tak update blog kot masa tu. Tapi bila fikir fikir balik macam sayang pula nak tutup blog ni. Lagipun adik beradik aku kat kampung (Sabah) pasti mengamuk kalau aku tutup terus blog ni sebab adik beradik aku suka singgah blog ni. Comel je kan..hehehe. 

Apa pun terima kasih semua sebab sudi baca dan singgah blog aku yang sangat biasa biasa je ni. Sayang korang semua ketat ketat..muahh!




22 comments:

  1. Replies
    1. Tapi awak lagi ramai peminat kot sebab saya salah satu peminat awak..hehehe

      Delete
  2. salah sowang tu soya la suke menegur kan..kikikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai awak muncul pun..hehehe. Aah awaklah tu sayang..hehehe

      Delete
  3. Org cntik mmg akan banyak peminat...kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa biasa jelah yang. Awak pun cantik juga.. :)

      Delete
  4. glemerlah tu sebab ada peminat..hehe :)

    ReplyDelete
  5. Wah wah! mami segan nak share stiap kali update...blom ada konpiden lagi.huhuuu... so skang update blog syok sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi mummy. I tengok awak aktif je dalam instagram. Baby bongsu awak pun dah besar..comel!

      Delete
    2. kat ig je mcm org glamer... sbb kat fb rmi stalker.hihiii....

      Delete
    3. Ohh yeke. Alaaa biasalah tu. I pun selalu stalker FB, IG dan blog orang..hehehe.

      Delete
  6. Salam singgah sini SM....biarlah update blog syok sendiri yang penting ikhlas pasti ramai yang minta...hihi

    Terima kasih sudi singgah blog diana yer....

    ReplyDelete
  7. Salam singgah sini :)

    Nak famous amous macam akak jugaaak :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaa tak famous pun. Biasa biasa jelah sayang..

      Delete
  8. Istimewanya blog ini mampu menjalin ukhuwah bukan setakat keluarga bahkan sesama sahabat yg tidak pernah kita temui depan mata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa betul tu kak. Kadang jumpa dalam blog je..bila dah jumpa depan mata rasa macam dah kenal lama je. Seronok jumpa kawan kawan blog ni..

      Delete
  9. Teruskan menulis... kadang ramai silent rider ..peminat setia yg membaca penulisan kita..hihi
    tapi klu sdh ada yg menegur diluar tu tandany org sdh kenal... glamerr bahh..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. singgah lagi lawat mummy Gojes... hihi

      Delete
    2. Amboi memang peminat setia ni..hehehehe. terima kasih sudi singgah sini.. :)

      Delete
  10. hehe... dh ada pgikut tsendiri kt blog..
    samalah , dulu mnulis utk suka2..utk simpan knangan kt blog.. skarang pom sama, menulis bila rsa nk menulis je.. hehe..y penting kena enjoy

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page