HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Monday, 16 November 2015

Video Rayyan Ashraff Berjaya Jalan Sendiri.



Assalamualaikum. Hari ini Mummy nak share berita gembira kat korang semua. Excited Mummy nak update blog hari ini sebab anak bongsu dah berjaya jalan sendiri...Yahuuuuu! hehehehe.

Sebenarnya dah seminggu Rayyan Ashraff menapak satu dua langkah, lepastu jatuh. Dah jatuh bangun semula dan terus berjalan setapak demi setapak. Tapi sejak dua tiga hari ni Rayyan Ashraff dah boleh berjalan jauh sikit. Mummy paling berdebar okay. Teruja tengok dia berjaya jalan sendiri siap kata " hai hai..bye bye" lagi kat Mummy..hahahaha. Okay Mummy tak nak cakap banyak. Jom layan video anak kesayangan Mummy ni ye..

Babai semua :)




2 comments:

  1. tak leh tengok video..huhu..

    pape pun..tahniah utk rayyan asfraff!! hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak boleh buka lagi ke..hehehe takpe. Apa pun terima kasih sudi singgah ye.. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page