HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Thursday, 12 November 2015

Video Dannish Riffqie # 2






Alhamdulillah....
Seronoknya bila anak dah pandai dan kenal semua warna.
Mummy tak pernah ajar pun. Dia belajar sendiri dari Abang dia Daniael Mieqael.
Tak sangka anak bertuah ni sebijak ini..Syukur Alhamdulillah.


*Ehem abaikan suara Mummy yang paling comel ituuuuu..tehehe.

9 comments:

  1. tak leh play video la laptop ofis ni..huhu..

    anak saya tak pandai kenal warna lagi..huhu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laptop ofis tak boleh buka youtubelah tu. Takpelah. Dapat singgah boleh akak pun dah okay..hehehe.

      Takpe ajar perlahan lahan. Lama lama pandailah tu.. akak pun tak ajar, mungkin dia selalu tengok abang dia buat kerja warna warna tulis tulis bagai itu yang dia cepat dan kenal warna kot. Akak pun tumbang gembira. Seronok tengok..hehehe

      Delete
  2. Bijaknya dia... comell jak... :):)

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page