HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Monday, 7 December 2015

Video Hijab Tutorial By Raja Nadia Sabrina

Assalamualaikum..

Hari ini aku nak share cara aku pakai shawl. Ramai sangat yang bertanya siap nak suruh aku buat tutorial lagi. Omaigod minta maaflah kawan kawan semua, aku belum ada kekuatan lagi nak buat tutorial cara nak pakai tudung ni. Seganlah..hehehe. InsyaAllah satu hari nanti :-)

Kat youtube banyak sangat tutorial cara cara nak pakai shawl  dan bawal. Tapi aku berkenan sangat dengan cara Raja Nadia Sabrina ni. Nampak macam susah je kan. Tapi sebenarnya tak susah pun, sangat sangat senang. Dan sesiapa saja yang pakai shawl seperti ini pasti akan nampak comel dan cantik sepanjang masa. Haaaa lepasni korang bolehlah try dan bergaya dengan penuh yakin. Okay babai dan selamat mencuba kesayangan semua :')





1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page