HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Wednesday, 13 January 2016

Jom Follow Instagram Mummy!


Mak aii.. banyaknya gambar aku dalam instagram, betul betul dah mengalahkan artis ni..hehehehe. 
Terlampau suka sangat ambil gambar dan aku tak perasan gambar kat instagram aku dah sebanyak ini dahsyattt gituuu. Cuma satu je yang aku tak faham pasal instagram ni kenapa kena hashtag hashtag hashbrown panjang panjang haaaa?! Kadang kadang sampai juling juling mata aku tengok..hahahaha. Hashtag sikit sikit dahlah. Takdelah mata aku juling juling tengok gambar korang yang comel comel belaka tu :)

Ohh yaaaa terima kasih pada yang sudi follow dan terus setia like dan komen gambar gambar kita. Sayang korang semua. Siapa yang terasa nak follow instagram kita dipersilakan dan tak payahlah segan segan malu malu atau sekadar curi curi pandang pandang jeling jeling je. Apa kata terus je follow kan senang (tetiba pula nak paksa paksa..hahaha). Tak nak follow pun takpe sebenarnya sebab instagram aku ni dah lama aku tak privatekan. Sesiapa pun boleh buka dan tengok gambar kita yang suka syiok sendiri ituuu..heee. Okay babai dan jumpa lagi :)





10 comments:

  1. Replies
    1. Terima kasih. Kita pun dah lama follow IG fiza :)

      Delete
  2. Replies
    1. Kalau takde IG pun takpe. Kita tetap bertemu kat blog ni kan sayang :)

      Delete
  3. Replies
    1. Takpe..Blog kan ada. Boleh je jumpa..hehhehe

      Delete
  4. IG saya pula rasanya penuh dgn makanan je.. hihi : @yantlee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak kalau tengok IG awak mesti asyik terliur je kot..hehehee. Tq singgah sini ye :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page