HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Friday, 14 October 2016

Kini Blog Berwajah Baru

Hi semua. Mesti korang semua pelik dan tertanya tanya kenapa blog aku tiba tiba senyap? Kenapa blog aku  langsung tak boleh buka? Kenapa blog aku tak boleh baca? Kenapa? Kenapa? Dan Kenapa??? Bila adik beradik, saudara mara, sahabat sahabat,  kawan kawan ofis dan satu dunia bertanya tentang blog aku "kenapa blog tak boleh buka???". Aku hanya berdiam diri sahaja dan konon kononnya "No Komen"( Ishh macam artis pula T_____T).

Sebenarnya ada kejadian yang berlaku dalam hidup aku baru baru ini. Kejadian yang tak pernah aku sangka dan betul betul buat aku menangis bagaikan tiada penghujung. Hari hari menangis. Hari hari meroyan. Hari hari macam orang bodoh pun ada. Serius itulah yang aku lalui baru baru ini. Hari ini entah dari mana datangnya kekuatan ini untuk aku buka semula blog ini. Rindu sangat nak mengarang sebenarnya. Kejadian yang berlaku dalam hidup aku baru baru ini nantilah aku ceritakan. Belum ada mood nak bercerita pasal itu. Kang tak pasal pasal menangis nangis lagi. Biarlah. Nanti nanti dululah baru aku ceritakan. 

Apa yang penting sekarang aku nak happy happy saja. Aku nak korang semua pun happy bila singgah blog aku dan enjoy baca apa yang aku bebelkan..hehehe. 

Ehem korang perasan tak blog kesayangan aku ni dah berwajah baru? Korang perasan tak blog aku dah sama cantik dengan tuan dia??? Alaaa perasan ke tak ni??? Tehehehe pemilik blog supercutemummy terover pula biasalah tu excited tengok blog dah berwajah baru dan silalah jangan menyampah ye :')

Sebenarnya Blog aku yang kini dah berwajah baru ni dah lama siap. Order dengan Adik jiah ni boleh klik kat sini Jiakreatifelt yang aku rasa hasil kerja dia sangat cantik, kemas dan cepat. Harga yang ditawarkan sangat murah. Untuk blog aku ni hanya berharga RM50 sahaja. Murah kan! Kalau tercari cari atau rasa rasa nak tukar design blog korang tu bolehlah berhubung dengan adik jiah. Jangan risau harga sangat berpatutan dan aku yakin kamu pasti akan puas hati bila tengok hasilnya nanti. Kalau kat tempat lain tak dapat harga macam ni tau. Dahlah harga murah, hasil kerja dia cantik dan cepat pula tu. Cakap je nak tema macam mana, nak warna apa, nak header macam mana nanti semua dia akan designkan. Tapi kalau macam tak berapa suka design yang dia buat, boleh minta tukar lain sampailah berpuas hati.

Haaaa tunggu apa lagi cepat cepat tukar design blog korang tu dan laju laju whatsapp Adik jiah ni. Serius aku memang puas hati dengan hasil tangan Adik Jiah ni.

Dan paling aku suka kat Adik jiah ni langsung takde istilah marah marah dalam kamus hidupnya. Aku sebenarnya jenis yang agak cerewet. Selagi aku tak puas hati selagi itulah aku suruh adik jiah ni tukar. Alhamdulillah Adik jiah sanggup melayan kecerewetanku itu..hehehe. Maaf ye Adik Jiah, kita banyak cerewet. Terima kasih sudi melayan dan terima kasih buat blog kita kelihatan sangat cantik dan comel!

Aku nak blog yang simple simple je tapi nampak comel. Tema warna yang aku pilih kali ini warna merah dan putih. Warna idaman kalbu aku dan suami. Sebelum ini warna blog aku warna pink.

Sebelum berwajah baru..

Selepas berwajah baru!


Okay kesayangan semua selamat menjamu mata. Kalau rasa nak komen apa-apa pasal blog baru kita ni komen je. Tiada siapa nak marah pun..hehe. Babai :')



3 comments:

  1. cntik :) lame x singgah blog mummy..

    ReplyDelete
  2. nampak fresh sangat dengan wajah yang baru ni..moga rancak mengupdate lepas ni

    ReplyDelete
  3. yeay!!! dah boleh baca blog u.. cantik! teringin gak nak tukar template tapi nanti dulu la. keje skang pun tak terkejar, lagi la nak update blog sendiri.huahuahuaaa

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page