HOME Daniael Mieqael Dannish Riffqie Rayyan Ashraff Family and Friends My Bloglist Pregnancy Moments

Sunday, 4 September 2016

Happy Birthday Husband!

Assalamualaikum.

Happy Birthday Husband Sayang!

Semoga panjang Umur, 
Sihat sentiasa, 
Murah rezeki, 
dan Sentiasa menjadi Daddy terbaik untuk anak anak. 
I love you so much Daddy!



Aku paling happy semalam sebab berjaya bagi kejutan pada Husband..hahaha. Tepat jam 12.15 malam tadi konon konon ada orang ketuk pintu padahal aku dah tahu siapa yang ketuk. Berpakat dengan kawan sebenarnya. Husband bising bising tak nak buka pintu, takut hantu katanya..hahaha. Husband bab hantu hantu ni memang penakut..hahahaha

Tapi aku paksa paksa juga buka pintu. Husband geram je dengan aku sambil buat muka marah marah. Iyelah dah tengah malam kot. Aku pula asyik paksa dia buka pintu. Sekali Husband buka pintu memang terkejutlah dia sebab ada orang bawa kek besar untuk dia (kek brownies). 

Mula mula husband tak percaya tapi abang tu kata kek tu untuk dia. Muka husband merah merah tahan malu. Tersenyum senyum dia ambil kek tu. Sambil menjeling malu malu kucing kat aku..hahahaha. Aku rasa tahun ini lah paling seronok bagi kejutan pada husband. Selama ni setiap kali nak bagi kejutan kat dia selalu saja tak menjadi. Kali ni YESSSSS aku berjaya!!! hahahahaha..

Sorry sayang, tahun depan Mummy buat lagi tau..tehehe :p

Happy Birthday & I love you Sayang!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page